Love pods?

Then Polpo Play is THE app for all your podcast needs.
Whether it's tuning in to your favourite pods or dipping in to our delicious Feed Page and discovering a tasty treat for your ear buds, Polpo Play won't disappoint.
Download, listen, like and share the love!!

Sov så gott fina Elin!

Åsa Nyvall 2023/03/22 1 min read

Nåddes av beskedet tidigare idag att Elin har somnat in. Elin som under flera år har kämpat så hårt för livet. För att få leva.

Som under sin resa har lärt alla oss andra så oerhört mycket om livet – om att vara levande. Som vikten av att se det fina i varje stund, vara glad för det man kan och klarar av, umgås med människor man tycker om, njuta av allt vackert vi omger oss av, göra plats för kärlek, vara modig och inte skjuta på det som är viktigt och att verkligen vara tacksam för varje ny dag som man får vakna upp till.

Tack Elin för all värme, ljus och kärlek du spridit! Och tack för fina samtal. Dem kommer jag bära med mig i mitt hjärta för alltid.

Sov så gott nu, du vackra själ!

Instagram: @asanyvall

You are commenting on: Sov så gott fina Elin!

Your comment is awaiting review before being published. You who comment are responsible for the content of the comment. Responsible publisher of this website is not responsible for the comments. Polpo urges commentators to use a friendly tone, civilized language, behave well and comply with applicable laws.