Love pods?

Then Polpo Play is THE app for all your podcast needs.
Whether it's tuning in to your favourite pods or dipping in to our delicious Feed Page and discovering a tasty treat for your ear buds, Polpo Play won't disappoint.
Download, listen, like and share the love!!

Något har hänt…

Åsa Nyvall 2023/03/21 1 min read

Det känns som om något har hänt! En lätthet inombords och även i kroppen.

Troligtvis har det att göra med att det jag tvingats gå igenom under det senaste året har lett till att jag har sett saker med nya ögon och därigenom fått erfarenheter och lärdomar som har stärkt mig.

Jag känner på sätt och vis en större tacksamhet till livet och till de människor som aldrig gav upp på mig trots att jag ofta vände mig inåt när livet skakade rejält under mina fötter.

När livet visar sin sköra sida blir det som är rätt och riktigt tydligare. Så mina val framåt justeras just nu. Jag kommer fortsätta att gå på min väg, den som är sann för mig och som jag vandrat på under de senaste åren, men nu med en lite mer intensiv blick. Än mer omfamna det som är äkta och viktigt. Och utan någon som helst dramatik släppa taget om det andra.

Idag njuter jag! Idag känner jag en lätthet! Så, så skönt! Äntligen!

Kram Å

You are commenting on: Något har hänt…

Your comment is awaiting review before being published. You who comment are responsible for the content of the comment. Responsible publisher of this website is not responsible for the comments. Polpo urges commentators to use a friendly tone, civilized language, behave well and comply with applicable laws.