Love pods?

Then Polpo Play is THE app for all your podcast needs.
Whether it's tuning in to your favourite pods or dipping in to our delicious Feed Page and discovering a tasty treat for your ear buds, Polpo Play won't disappoint.
Download, listen, like and share the love!!

Grymma energier i omlopp!

Åsa Nyvall 2023/03/19 2 min read

På måndag kliver vi in i vädurens tecken, som också är starten på ett nytt astrologiskt år. Det innebär fräscha energier som ger oss möjlighet till en nystart.

Så nu är det en perfekt tid att kasta dig ut och pröva nya saker och gå för dina drömmar. Lägga rädslan åt sidan och lita på din förmåga att hantera det som sker längs resans gång. Gör dig själv stolt genom att skapa förutsättningar för att ta steg mot ett liv som du verkligen vill leva.

Så bjud ut, bjud in, sök det där jobbet, res till platsen du så länge velat se. Ta tag i dina drömmar, sätt mål och påbörja din resa. För nu är det perfekt tid att starta igång nya saker och hänge dig i nya relationer.

När solen rör sig genom vädurens tecken kan du uppleva ökad energi och motivation att ta tag i saker. Använd den till att verkligen sätta din intention i vad du önskar uppnå under de kommande månaderna. Fokusera på dina mål. Och säkerställ att det är just DINA drömmar du går för och ingen annans. Och gör sedan det som krävs för att nå dem.

Till din hjälp kan du ställa dig själv följande frågor:

  1. Vilka är mina intentioner och mål för de kommande månaderna?
  2. Finns det rädslor eller tankar som begränsar eller hindrar mig att nå dessa mål? Hur kan jag ta mig förbi dem?
  3. Vilka steg kan jag ta redan idag för att påbörja resan mot att nå mina mål?

Omfamna möjligheten till att få starta igång nya saker och relationer i ditt liv, fokusera på din passion och det som får dig att känna dig levande, påbörja resan mot dina mål, var modig och säg ja oftare, ta ansvar för ditt liv, sätt ord på dina behov och din längtan och se till att sprida massa ljus, hopp och kärlek!

Lycka till!

Kram Å

You are commenting on: Grymma energier i omlopp!

Your comment is awaiting review before being published. You who comment are responsible for the content of the comment. Responsible publisher of this website is not responsible for the comments. Polpo urges commentators to use a friendly tone, civilized language, behave well and comply with applicable laws.