Love pods?

Then Polpo Play is THE app for all your podcast needs.
Whether it's tuning in to your favourite pods or dipping in to our delicious Feed Page and discovering a tasty treat for your ear buds, Polpo Play won't disappoint.
Download, listen, like and share the love!!

Ingen är lätt att leva med

Åsa Nyvall 2023/03/18 1 min read

Ingen av oss är lätt att leva med. Så är det bara. Vi har alla erfarenheter och bär på sår som kan komplicera våra relationer. Så sök inte efter det perfekta eller det enkla. Leta istället efter någon som inte flyr när det blir svårt. Någon som står kvar och vill utvecklas med dig genom rädslor och utmaningar. Som älskar dig exakt som du är.

You are commenting on: Ingen är lätt att leva med

Your comment is awaiting review before being published. You who comment are responsible for the content of the comment. Responsible publisher of this website is not responsible for the comments. Polpo urges commentators to use a friendly tone, civilized language, behave well and comply with applicable laws.